Menu Sluiten

Stoellift

Strobbe Mobility Solutions bvba (vroeger Strobbe nv) maakt sinds 2014 deel uit van de ‘Group RDL-Strobbe’, samen met RDL Engineering nv en Hymo Belux. Groot en divers aanbod liftsystemen volgens de Europese machinerichtlijn in België.

Strobbe NV is een familiebedrijf dat garant staat voor dynamiek en kwaliteit. Opgestart in 1919 met handelsregisternummer 178 streeft Strobbe al 4 generaties lang naar een optimale persoonlijke relatie met de klant en een feilloze service.

Strobbe heeft zich door de jaren gespecialiseerd in trapliften, platformliften, huisliften en parkeerliften. Ons gespecialiseerd personeel bekijkt iedere individuele aanvraag met de grootste nauwkeurigheid en zoekt naar de juiste oplossingen op maat van de klant.

De liften van Strobbe kunnen een oplossing bieden voor een brede waaier aan mobiliteitsproblemen. Wij helpen particulieren, ziekenhuizen, openbare instellingen, bouwfirma’s, autodealers, enz.

00530720053072

Meer info

tags: Huisliften – Liften Installateur – Liftsystemen – Parkeersystemen – Stoellift – 

Wenst u meer info over stoellift kijk dan vlug op http://www.strobbemobility.be | Stoellift gezocht? Dan zit je hier goed! Strobbe Mobility Solutions wil u graag helpen met de keuze voor een stoellift. Vraag info over onze stoellifen!

trapliften | Liften | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stoellift

skip to content facebook instagram feestzalen salmonzaal koetshuis poortgebouw catering over ons contact facebook instagram menu het koetshuis voor feesten tot personen wil je iedereen eerst op een aperitiefje trakteren je verwelkomt de gasten in een aparte receptieruimte op de eerste verdieping waar ruimte is voor gasten. De eigenlijke feestzaal bevindt zich op het gelijkvloers en ziet uit op de tuinen de waterpartijen en onze flamingos. Capaciteit op de gelijkvloers loopt tot gasten. reserveren the gallery dit is onze grootste zaal. Ze is geschikt voor een feest tot personen stoellift zijn in trek Stoellift wij denken ook aan de mindervaliden en daarom hebben wij een traplift op maat genstalleerd om de verplaatsing te vereenvoudigen naar de eerste verdieping copyright hof van nazareth lier create.

skip to content belgian liftpower expert in trapliften huislift hoogwerker huren links tags tags tagsjw e hands traplift kopen gebruikte trapliften gemiddelde prijs traplift goedkope traplift kopen handicare traplift hefplateau goederen hefplateau liften houten trap huislift richtprijs otto ooms plateaulift overzicht prijzen liften plateaulift trap prijs plateaulift prijs tweedehands traplift rechte trap prijs stannah traplift stannah traplift prijs stoellift voor trap stoelliften prijzen thyssenkrupp traplift prijs trap bekleden trap prijzen trap renoveren traplift kost traplift vergoeding traplift verkopen trapliften limburg trapliften prijzen thuis trappen heist op den berg trappenlift tweedehands trapliften wat kost een traplift met bochten expert .

De discipline van Stoellift

home over ons ontdek activiteiten bijbelstudie zondagviering preken ontwikkelingshulp volwassendoop opdragen uitvaartdienst zalen emmanuel contact steun ons kan ik in een funerarium toch een christelijke uitvaart bekomen ja. Een erkende voorganger van een evangelische protestantse kerk kan een volledige kerkelijke uitvaartverzorgen en doet dit ook courant ook voor katholieke gelovigen die geen christelijke uitvaart buiten de kerk om kunnen organiseren. Het is inderdaad een probleem wanneer mensen een christelijke uitvaart willen maar dit niet wensen te doen in een kerk iets wat we hier in vlaams brabant ook ondervonden. Men is ook niet gebonden aan een parochie een erkende predikant kan overal een volledig kerkelijke uitvaart verzorgen heb je interesse in stoellift Wij leggen de nadruk op kerkelijke omdat een kerk geen gebouw is maar een gemeenschap van christenen. Concreet betekent dit voor vlaanderen alleen al een vijftigtal voorgangers waarvan de lijst hieronder. let wel eenieder van onze predikanten is vrij een dienst zoals deze uit te voeren of niet uit te voeren. Uitvaart.