Menu Sluiten

Stoelliften

Strobbe Mobility Solutions bvba (vroeger Strobbe nv) maakt sinds 2014 deel uit van de ‘Group RDL-Strobbe’, samen met RDL Engineering nv en Hymo Belux. Groot en divers aanbod liftsystemen volgens de Europese machinerichtlijn in België.

Strobbe NV is een familiebedrijf dat garant staat voor dynamiek en kwaliteit. Opgestart in 1919 met handelsregisternummer 178 streeft Strobbe al 4 generaties lang naar een optimale persoonlijke relatie met de klant en een feilloze service.

Strobbe heeft zich door de jaren gespecialiseerd in trapliften, platformliften, huisliften en parkeerliften. Ons gespecialiseerd personeel bekijkt iedere individuele aanvraag met de grootste nauwkeurigheid en zoekt naar de juiste oplossingen op maat van de klant.

De liften van Strobbe kunnen een oplossing bieden voor een brede waaier aan mobiliteitsproblemen. Wij helpen particulieren, ziekenhuizen, openbare instellingen, bouwfirma’s, autodealers, enz.

00530720053072

Meer info

tags: Huisliften – Liften Installateur – Liftsystemen – Parkeersystemen – Stoellift – 

Wenst u meer info over stoelliften kijk dan vlug op http://www.strobbemobility.be | Stoellift gezocht? Dan zit je hier goed! Strobbe Mobility Solutions wil u graag helpen met de keuze voor een stoellift. Vraag info over onze stoellifen!

trapliften | Liften | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stoelliften

skip to content facebook instagram feestzalen salmonzaal koetshuis poortgebouw catering over ons contact facebook instagram menu het koetshuis voor feesten tot personen wil je iedereen eerst op een aperitiefje trakteren je verwelkomt de gasten in een aparte receptieruimte op de eerste verdieping waar ruimte is voor gasten. De eigenlijke feestzaal bevindt zich op het gelijkvloers en ziet uit op de tuinen de waterpartijen en onze flamingos. Capaciteit op de gelijkvloers loopt tot gasten. reserveren the gallery dit is onze grootste zaal stoelliften maatwerk Ze is geschikt voor een feest tot personen. Stoellift wij denken ook aan de mindervaliden en daarom hebben wij een traplift op maat genstalleerd om de verplaatsing te vereenvoudigen naar de eerste verdieping copyright hof van nazareth lier created by it wereld privacy amp verkoopsvoorwaarden f.

home liften plaatsing onderhoud huislift renovatie faq lift service benelux service gegarandeerd contact lees onze veelgestelde vragen over huisliften twijfelt u nog of een eigen lift in uw huis werkelijk geschikt is voor u in onze veelgestelde vragen over huisliften leest u een antwoord op uw vragen. Wat is een huislift een huislift is een lift zoals u deze ziet in bedrijven en appartementen met het grote verschil dat deze aangepast zijn voor priveacutegebruik. Zowel qua verbruik van elektriciteit als inname van plaats zijn deze liften beperkt de mogelijkheden van stoelliften Deze zijn niet te verwarren met de trapliften ook wel stoelliften genaamd welke via de trap geplaatst worden. Kan een huislift geplaatst worden in een bestaande woning het antwoord hierop is simpelweg ja ideaal zou zijn als u een nieuwbouwwoning bouwt om de lift te integreren in de planne.

Vragen over Stoelliften

skip to content belgian liftpower expert in trapliften huislift hoogwerker huren links tags tags tagsjw e hands traplift kopen gebruikte trapliften gemiddelde prijs traplift goedkope traplift kopen handicare traplift hefplateau goederen hefplateau liften houten trap huislift richtprijs otto ooms plateaulift overzicht prijzen liften plateaulift trap prijs plateaulift prijs tweedehands traplift rechte trap prijs stannah traplift stannah traplift prijs stoellift voor trap stoelliften prijzen thyssenkrupp traplift prijs trap bekleden trap prijzen trap renoveren traplift kost traplift vergoeding traplift verkopen trapliften limburg trapliften prijzen thuis trappen heist op den berg trappenlift tweedehands trapliften wat kost een traplift met bochten.