Menu Sluiten

Stoelliften

Strobbe Mobility Solutions bvba (vroeger Strobbe nv) maakt sinds 2014 deel uit van de ‘Group RDL-Strobbe’, samen met RDL Engineering nv en Hymo Belux. Groot en divers aanbod liftsystemen volgens de Europese machinerichtlijn in België.

Strobbe NV is een familiebedrijf dat garant staat voor dynamiek en kwaliteit. Opgestart in 1919 met handelsregisternummer 178 streeft Strobbe al 4 generaties lang naar een optimale persoonlijke relatie met de klant en een feilloze service.

Strobbe heeft zich door de jaren gespecialiseerd in trapliften, platformliften, huisliften en parkeerliften. Ons gespecialiseerd personeel bekijkt iedere individuele aanvraag met de grootste nauwkeurigheid en zoekt naar de juiste oplossingen op maat van de klant.

De liften van Strobbe kunnen een oplossing bieden voor een brede waaier aan mobiliteitsproblemen. Wij helpen particulieren, ziekenhuizen, openbare instellingen, bouwfirma’s, autodealers, enz.

00530720053072

Meer info

tags: Huisliften – Liften Installateur – Liftsystemen – Parkeersystemen – Stoellift – 

Wenst u meer info over stoelliften kijk dan vlug op http://www.strobbemobility.be | Stoellift gezocht? Dan zit je hier goed! Strobbe Mobility Solutions wil u graag helpen met de keuze voor een stoellift. Vraag info over onze stoellifen!

Liften | trapliften | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stoelliften

menu contact storing melden onderhoudscontract taal belgie engels nederlands belgie belgique france deutschland italia espana home producten tilliften plafondlift plafondtillift tilbanden en accessoires hoog bad hoog laag baden badliften douchestoelen en toiletstoelen douchebrancards aankleedtafels transferhulpmiddelen bedpanspoelers weegapparatuur nieuws service amp onderhoud downloads amp videos bouwen in de zorg over lopital onze artikelen tilliften golvo tillift viking tillift m viking tillift l viking tillift xl sabina opstalift plafondlift plafondtillift plafond railsystemen tilmotor likorall tilmotor multirall vrijstaande systemen tilbanden en accessoires tilbanden voor lopen tilbanden voor zitten tilbanden voor opstaan tilbanden horizontaal tillen tilbanden voor obesitas disposable tilbanden liko transfer glijlaken tiljukken tilband accessoires hoog bad hoog laag baden lanira bad bateia bad harmonia bad indra bad badliften gk hector stoellift douchestoelen en to.

dln mobiliteit home wie zijn wij nieuws producten contact home wie zijn wij nieuws producten contact buiten scooter homepage gt producten gt buiten scooter buitenscooter de buiten scooters deze scooters gaan maximum tot km u en kunnen een maximum afstand afleggen van km maar dit hangt ook af van de weersomstandigheden en het terrein waar u op rijdt.. Mezzo de mezzo is een nieuwe moderne vierwielscooter vooral voor buitenhuisgebruik. Deze stabiele scooter is uitgerust met een unieke gepatenteerde vering die in combinatie met de zetel met gasveer zorgt voor een optimaal rijcomfort. Een verstelbare stuurkolom met gasveer een goed gevormde in hoogte regelbare zetel met draaisysteem en de extra voetenruimte verhogen het zitcomfort. Met zijn km u is het de ideale scooter voor wie er regelmatig op uit trekt. De lichte besturing en het tweezijdig bedienbaar overzichtelijk dashboard met ingebouwde kilometerteller maken van de mezzo een pl.

Gegevens over Stoelliften

home over ons ontdek activiteiten bijbelstudie zondagviering preken ontwikkelingshulp volwassendoop opdragen uitvaartdienst zalen emmanuel contact steun ons kan ik in een funerarium toch een christelijke uitvaart bekomen ja. Een erkende voorganger van een evangelische protestantse kerk kan een volledige kerkelijke uitvaartverzorgen en doet dit ook courant ook voor katholieke gelovigen die geen christelijke uitvaart buiten de kerk om kunnen organiseren. Het is inderdaad een probleem wanneer mensen een christelijke uitvaart willen maar dit niet wensen te doen in een kerk iets wat we hier in vlaams brabant ook ondervonden. Men is ook niet gebonden aan een parochie een erkende predikant kan overal een volledig kerkelijke uitvaart verzorgen. Wij leggen de nadruk op kerkelijke omdat een kerk geen gebouw is maar een gemeenschap van christenen Wat beogen we met stoelliften Concree.